Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> Svamsc Svamsc Svamsc TRENINGSHELG! (cesssotrampett)

Svamsc Svamsc Svamsc TRENINGSHELG!

Har gått for det meste i Svamsc for tida her på bloggen , i det virklige livet er det heilt plåst vekk! Pause! Men me begjunner på an igjen 1 . mars som trening til UKM igjen !!

Ok , nok om Svamsc og UKM for ein stund!

 I helga var det trenings helg her i Etne da. Det var veldig morsomt og lererikt ! I aå kom ein gjeng på 19 stykk fra Odda og var med oss og. Veldig kjekt å ha besøøk fra ein  ana plass og trene med dei..
Men lererikt ja, eg klare halv skruenm min skikkelig nå! Og så klarte eg flikkflakk med hendene nedi for første gang ca. men bare første dgen, dei andre dagene gjekk den ikkje så fint, men nå har eg gjort det i alle fall :D Stolt..

Det var sånn at me åt frokost der trente hadde pause mens dei andre trente og så trening igjen, mat osv. Og til slutt var det sånn tulletrening / Øv på det du vill trening..
På dei treningane var eg for det meste med som trener, og ei av Odda jentene kalla meg den snillaste trenaren :P Skryt skryt skryt... jaja okey!

Har tatt mye filmer og bilder , så dei kommer så fort bildene kommer inn på datan,..

Tiril har og tatt noen bilder , som ligger på hennes blogg tirilslife  <--

 

:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Cessso-Trampett

Cessso-Trampett

14, Etne

Eg er ei turn glag jente som er 14 år. Eg har denne bloggen der eg legger ut videoar bilder og innlegg om trenings livet mitt , og så har eg ein egen blogg der eg skriver vanleg om værdagen min : www.Cessso.blogg.no

Kategorier

Arkiv

hits